Logo

Pizza med gedeost, ansjoser og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du gerne vil lave en lidt alternativ  fyld til pizzaen så prøv denne opskrift med gedeost, ansjoser, hvidløg og rosiner. Pizzadejen er hurtig og let at lave. Velbekomme.

 

 

Hurtig pizzadej
5 dl vand 30°C
20 gram gær
½ dl olivenolie
15 gram salt
675 gram sigtet spelt eller ølandshvedemel

 

Fyld:
Gedeost
Ansjoser
Hvidløg
Rosiner

*

 
Ingredienserne blandes sammen og dejen æltes glat.
Dejen hæver en time.
Dejen rulles ud på en smurt plade til én bund, der er 6 mm tyk, eller til to bunde, der trækkes ud til 3 mm tykkelse.
Når bunden har hvilet i 30 minutter kommes fyldet på.
Pizzaen bages i en 230°C  varm ovn til den er gennembagt, ca. 30 minutter.
Bunden kan også forbages uden fyld i 15 minutter ved 200°C.


 
Bland en blød smørbar gedeost med friskhakket hvidløg, ansjoser i olie og sultana rosiner.
Smøres på pizzabunden.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?