Logo

Pizza med gedeost, ansjoser og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvis du gerne vil lave en lidt alternativ  fyld til pizzaen så prøv denne opskrift med gedeost, ansjoser, hvidløg og rosiner. Pizzadejen er hurtig og let at lave. Velbekomme.

 

 

Hurtig pizzadej
5 dl vand 30°C
20 gram gær
1/2 dl olivenolie
15 gram salt
675 gram sigtet spelt eller ølandshvedemel

 

Fyld:
Gedeost
Ansjoser
Hvidløg
Rosiner

*

 
Ingredienserne blandes sammen og dejen æltes glat.
Dejen hæver en time.
Dejen rulles ud på en smurt plade til én bund, der er 6 mm tyk, eller til to bunde, der trækkes ud til 3 mm tykkelse.
Når bunden har hvilet i 30 minutter kommes fyldet på.
Pizzaen bages i en 230°C  varm ovn til den er gennembagt, ca. 30 minutter.
Bunden kan også forbages uden fyld i 15 minutter ved 200°C.


 
Bland en blød smørbar gedeost med friskhakket hvidløg, ansjoser i olie og sultana rosiner.
Smøres på pizzabunden.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dyreryg med svampe og blommesauteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksestrimler til bearnaisesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiskefrikadeller med picklesdressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BrombærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os