Logo

Pizza med hytteost og skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er en nem opskrift på en lækker og anderledes pizza med blandt andet hytteost og skinke. Dejen må gerne hæve i 5 timer, så husk at gå i gang i god tid. God til aftensmad eller lækker frokost.

Bund:

hvedemel

gær

vand

½ tsk salt

Fyld:

hytteost, max. 4%

cremefraiche 9%

2 spsk hvedemel

2 spsk olie

salt og peber

skinke, max. 4%

1 stor porre

hvidløg efter smag, presset

*


Gå i gang med dejen til bunden i rigtig god tid, så den kan hæve helst i 5 timer.

Tænd ovnen.

Rul pizzabunden ud, og læg den på bagepapir, eller på en smurt bageplade. Bland alle ingredienser til fyldet undtagen skinke og porre.
Læg halvdelen af ostefyldet på pizzabunden, læg skinke og porre over, og afslut med resten af ostefyldet.

Bag pizzaen i ca. 15 min, og servér den med en god salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her