Logo

Plaki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Plaki

750 g skrubbefileter

salt og peber

½ citron, saft af

smør eller margarine

6 løg

3 fed hvidløg

1 bdt persille

skal af ½ usprøjtet citron

1,5 dl (oliven)olie

1 ds flåede tomater

2 spsk hakket, henkogt peberfrugt

¼ tsk tørret estragon

4 spsk rasp

4 spsk gedeost

Tilbehør: groft, hvidt brød

*

Læg fiskefileterne taglagt i bunden af et smurt, ildfast fad og drys med salt og peber.

Dryp med citronsaft.

Hak løg, hvidløg, persille og citronskal sammen og lad det snurre et par minutter i halvdelen af olien.

Bred det over fisken og dæk med de afdryppede tomater og hakket peberfrugt.

Drys med estragon, rasp og den fint smuldrede gedeost og dryp med resten af olien.

Stil fadet 30 minutter i en 250°C varm ovn og server retten med groft, hvidt brød.

Madopskrift billede

Plaki holder nedkølet i op til 3 dage. Plaki refererer typisk til et græsk fiskefad bagt med grønsager.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?