Logo

Plukfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
800 g frosne torskefileter
4-5 skiversandwichbrød
hvedemel
smør
lidt mælk
lidt fiskesuppe
1 glas madeira
Rasp

Skær skorperne af brødet, vend skiverne i lidt smeltet smør på en pande og læg dem i et smurt, ovnfast fad.
De optøede torskefileter koges 6-7 min.
Lad dem dryppe af og pil dem i småstykker, der fordeles over brødskiverne.
Lav en opbagning af hvedemel, smør, ½ mælk og ½ fiskesuppe.
Tilsæt madeiraen.
Hæld opbagningen over fisken, drys med rasp og bag i ovn ved 200°C til raspen er gylden.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?