Logo

Pollo Oliva e Pomodora

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Pollo Oliva e Pomodora

4 stk kyllingebryst

salt og peber

1 spsk. olie eller flydende margarine

vand

fløde, max. 9 %

1 spsk hønsefond

6 soltørrede tomater i stykker

½ tsk tørret rosmarin

½ tsk. sambal oelek

10 sorte oliven uden sten, i saltlage

5 friske basilikumblade

Tilbehør: Valgfri mængde ris eller pasta – til du er mæt

Læg de tørrede tomater i blød i vand i 20 min.

Varm olien op i en sauterpande med låg.

Krydr kyllingekødet med salt og peber, og brun dem på begge sider.

Hæld vand, fløde og hønsefond til.
Tilsæt strimlede tomater, rosmarin og sambal oelek, og lad kyllingen simre under låg i ca. 15 min.

Tilsæt de skiveskårne oliven og pynt med basilikum.
Serveres med ris eller pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her