Logo

Polsk blomkålsfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Polsk blomkålsfad

1 stort blomkål

salt

6 spsk rasp

3 spsk smør eller margarine

400 g kogt skinke

klippet purløg

Tilbehør: kogte kartofler eller brød

*

Skær et stykke af kålstokken og sæt kålen i vand i nogle timer, gerne 12 timer.

Kog den akkurat mør i letsaltet vand - det tager ca. 20 minutter.

Rist imens raspen i smør eller margarine og hak skinken groft.

Lad kålen dryppe af, skær den i grove stykker og anret den på opvarmet fad.

Hæld raspen med fedtstof over og drys med hakket skinke og purløg.

Server kogte kartofler eller brød til. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget unghane med skysauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Helstegt strudsefilétEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sole Bonne FemmeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risklatter med rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!