Logo

Polpettone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Polpettone

200 g hakket oksekød

200 g hakket kalvekød

200 g hakket svinekød

1 spsk revet løg

1 fed revet hvidløg

1 spsk klippet persille

1 tsk tørret basilikum

2 æg

100 g rasp

2 spsk reven parmesan

ost i skiver

salt og peber

smør eller margarine

1 ds flåede tomater

1 laurbærblad

2-3 spsk cremefraiche

Tilbehør: brød, salat

*

Bland de tre slags kød med revet løg og hvidløg samt persille og basilikum.

Rør de sammenpiskede æg i og tilsæt rasp og parmesan, salt og peber.

Ælt farsen godt, læg halvdelen i en meget velsmurt sandkageform eller lignende.

Læg osteskiver over og læg resten af farsen i formen og tryk godt sammen.

Smør overfladen godt med smeltet smør eller margarine og sæt formen ind i en 250°C varm ovn.

Bag retten i ca. 1 time.

Smør hyppigt med smeltet fedtstof.

Passér imens tomaterne med væde og kom dem i en gryde med smuldret laurbærblad.

Kog det ind til en sauce og smag til med salt og peber.

Tilsæt cremefraiche.

Vend ved serveringen farsen ud på et opvarmet fad og hæld saucen over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her