Logo

Polpettone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Polpettone

200 g hakket oksekød

200 g hakket kalvekød

200 g hakket svinekød

1 spsk revet løg

1 fed revet hvidløg

1 spsk klippet persille

1 tsk tørret basilikum

2 æg

100 g rasp

2 spsk reven parmesan

ost i skiver

salt og peber

smør eller margarine

1 ds flåede tomater

1 laurbærblad

2-3 spsk cremefraiche

Tilbehør: brød, salat

*

Bland de tre slags kød med revet løg og hvidløg samt persille og basilikum.

Rør de sammenpiskede æg i og tilsæt rasp og parmesan, salt og peber.

Ælt farsen godt, læg halvdelen i en meget velsmurt sandkageform eller lignende.

Læg osteskiver over og læg resten af farsen i formen og tryk godt sammen.

Smør overfladen godt med smeltet smør eller margarine og sæt formen ind i en 250°C varm ovn.

Bag retten i ca. 1 time.

Smør hyppigt med smeltet fedtstof.

Passér imens tomaterne med væde og kom dem i en gryde med smuldret laurbærblad.

Kog det ind til en sauce og smag til med salt og peber.

Tilsæt cremefraiche.

Vend ved serveringen farsen ud på et opvarmet fad og hæld saucen over.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.634 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bacalao – Klipfisk i fadBacalao betyder på spansk egentlig blot klipfisk, men bruges også om retten her, hvor...
• Lammekølle i grønsagsfadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiseret lam med aubergine - glutenfriHer er ikke en med to alternativer til glutenfri mad med lam; lammekølle og...
• Ananas CoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os