Logo

Porrekylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 fersk kylling
smør
soya
1 grønsagsbouillonterning
purløg
persille
citronsaft
Salt og peber
 
Kyllingen pensles med lidt smør, soya, salt og peber.
Steg kyllingen i en forvarmet ovn (225° C) i ca. 35-40 min.
Skær kartoflerne i stave og kog dem i 5 dl grønsagsbouillon.
Efter ca. 10 min. tilsættes skiveskåret porre samt lidt finthakket persille, og der smages til med citronsaft og hvid peber.
Lad blandingen koge i yderligere 5-10 min. før serveringen. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hjerteragout 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti med frisk tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkun med pastaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat med vinskumsauce legeret med æggeblommermadABC.dk har over 40.000 gode madopskrifter, heraf over 10.000 med billeder, fx denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os