Logo

Porrekylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ fersk kylling
smør
soya
1 grønsagsbouillonterning
purløg
persille
citronsaft
Salt og peber
 
Kyllingen pensles med lidt smør, soya, salt og peber.
Steg kyllingen i en forvarmet ovn (225° C) i ca. 35-40 min.
Skær kartoflerne i stave og kog dem i 5 dl grønsagsbouillon.
Efter ca. 10 min. tilsættes skiveskåret porre samt lidt finthakket persille, og der smages til med citronsaft og hvid peber.
Lad blandingen koge i yderligere 5-10 min. før serveringen. 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?