Logo

Porretærte med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne porretærte med skinke er den perfekte ret til frokost eller brunch. Det kan også bruges som let aftensmad eventuelt serveret med en grøn salat. Velbekomme.

 

Dej:
1 ½ dl hvedemel
1 dl grahamsmel
50 g smør
lidt vand
 
Fyld:
2 porrer
50 g skinke
1 dl A38
2 æg
evt lidt revet ost
salt, peber

*
 
Dej: Kom hvedemel og grahamsmel op i en mellemstor røreskål, og tilsæt smørret i små stykker.
Smuldr dejen til den ligner revet ost saml med lidt vand.
Smør en lille tærteform, og tryk dejen ud heri.
Forbag tærtebunden på 200ºC i 15 minutter, mens du laver fyldet.
Fyld: Kog ½ liter vand med lidt salt i en stor kasserolle med låg.
Skær de rensede porrer i skiver, og kog dem i ca. 4 minutter
Skær skinken i strimler, og fordel skinken i den forbagte bund.
Pisk æg, mælk og lidt salt sammen, og hæld det over.
Bag madtærten, til den er lysebrun (ca. 20 minutter)
 

5081 kJ i hele tærten fordelt på 15% protein, 44% fedt og 41% kulhydrat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her