Logo

Portergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g skalotteløg
3 spsk majsolie
½ dl hvedemel
½ tsk salt
1 knsp. peber
800 g skært oksekød i terninger
2 spsk majsolie
1 flaske porter
1 oksebouillonterning
1 spsk dijonsennep
2 spsk brun farin
1 spsk timianblade
evt. hakket persille til pynt

Pil skalotteløgene og sautér dem i olie, til de lige netop begynder at tage farve. Tag dem op.
Kom hvedemel, salt og peber i en plastpose, kom kødterningerne i og ryst godt. Brun kødet i resten af olien af 2 omgange.
Til anden omgang tilsættes yderligere 2 spsk majsolie.
Når kødet er brunet, tilsættes løg, porter og bouillonterning.
Lad det koge i 5 min.
Rør sennep, brun farin og timian i.
Lad gryderetten simre under låg i ca. 1 time, til kødet er mørt.
Sæt hakket persille på bordet så hver kan tage, hvad de vil.
Kartoffelmos eller brød er godt tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her