Logo

Portersteak

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g oksekød pr. person (inderlår yderlår bov eller roastbeef)
2 flasker porter, mindst
1 dl solbærsaft (ufortyndet)
1 dl kinesisk soya
1 tsk timian
10 enebær
1/2 tsk sorte peberkorn
2 bouillonterninger
2 fed hvidløg
1 stort løg

Sauce:
8 dl sky fra stegen
5 spsk hvedemel
2 dl fløde

Hæld 1 porter, solbærsaft og soya i gryden.
Tilsæt krydderierne, bouillonterningerne, ituskårne hvidløg og del det
store løg groft.
Lad blandingen koge op.
Læg kødet i væden.
Kog i ca. 2 timer ved svag varme (simre).
Efter 1 time vendes stegen.
Lad stegen trække i 20 minutter.
Bland hvedemel og fløde i en sauceeryster.
Mål de 8 dl sky af i en gryde.
Tilsæt jævningen og lad saucen koge 3 – 5 minutter.
Serveres med kartofler og grønsager.
Under tilberedningen kan man roligt nyde mindst 1 porter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kødboller, EgyptiskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Balinesisk kødgrydeDenne balinesiske gryderet kan laves på både oksekød, lam eller svin afhængigt af, hvad...
• Lammekølle stegt på grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamel og honning isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os