Logo

Poussin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 poussiner (1 pr. person)
1 kg rå kartoffelskiver
4 stk rå skiveskårne gulerødder
2 stk porrer i ringe
2 dl hønsebouillon

Det hele lægges i bunden af et ovnfast fad eller bradepande. Derover nogle smørklatter og lidt timian el. herbes de provence. Poussinerne smøres med smør udvendig og indvendig, og lægges oveni fadet. hele fadet sættes i en 220°C varm ovn i 1 time.

Tilbehør :
Serveres med flûtes og hvidvin.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 756 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Champignonsuppe med broccoliEn lækker, cremet og varmende champignonsuppe med det sunde broccoli, som serveres med en...
• Nachokylling med QuesadillasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farsbrød og butterdejssnirkler med flødeskum og frugtFarsbrød er lækker gæstemad. Her er farsen med løg og revet ost og en lækker urtesauce....
• Blanc manger med frugtBlanc manger er en sød dessert, der som navnet antyder stammer fra Frankrig. Dessserten...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!