Logo

Poussin Créole

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 friske poussiner
4 store fed hvidløg,
1 dl vindruekerneolie,
1 tsk sød chili

Smør de friske poussiner med olie, drys dem med salt, peber og den søde chili og læg 1 fed hvidløg i hver.
Pak så de krydrede fugle ind i bagepapir til fire små pakker og steg dem i ovnen ved 200° i 30 min.
Tag herefter fuglene ud, men lad dem hvile i papiret ca. 10 min.
Når pakkerne åbnes anrettes poussinerne på et fad eller på hver sin tallerken - og husk at hælde stegeskyen over.

Tilbehør:
Nye kartofler når det er sæson for dem (prøv at koge dem med løvstikke).
Rå kartofler i skiver stegt på pande eller i ovn og tomatsalat kan også anbefales.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?