Logo

Poussin med persille og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 poussiner
8 fed fint hakket hvidløg
1 bdt bredbladet persille
½ l. hønse eller kalve bouillon
smør og olivenolie til stegning
salt
peber

Krydr poussinerne indvendigt med salt og peber. Vend hvidløg med fint hakket persille og fordel fyldet i poussinerne. Varm lidt smør og olie i en rummelig gryde og brun poussinerne på alle sider. Tilsæt bouillon og 1 kop vand. Læg låg på gryden og lad det stå og simre i 30 - 40 minutter, alt efter størrelse. Tag poussinerne op og lad dem hvile lunt i 10 minutter. Sigt saucen og kog den igen. Smag den til med salt og peber. Hvis man ønsker det kan saucen evt jævnes lidt.
Server med danske kartofler kogt med dild og en frisk grøn salat.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her