Logo

Poussin med ribssauce i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk ribsgelé
2 tsk klar honning
1 lille fed hvidløg, presset
1 tsk soyasauce
2 tsk rødvinseddike
1 dråbe tabasco
salt og peber
350 g poussin, istandgjort
15 g smør
1 tsk majsmel eller Maizena
Pynt: persille og æble i skiver

Kom ribsgelen i en lille skål og smelt den i 20-30 sek.på højste effekt.

Tilsæt honning, hvidløg, soyasauce, eddike og tabasco.

Forvarm et bruningsfad i 4 min. på højste effekt eller efter fabbrikantens brugsanvisning

Kom smør i fadet og læg poussinen med brystsiden nedad. Kog i 1 ½ min. på højste effekt for at give farve.

Vend den og kog i et min. på højste effekt.

Hæld saucen over og kog under låg 5-6 min. på middel effekt, indtil kødsaften er klar.

Læg puossinen på et opvarmet serveringsfad.

Bland majsmelet med 2 tsk vand og kom jævningen i saucen.

Kog i 30-45 sek. på højste effekt, til saucen jævner.

Rør rundt 2 gange. Hæld saucen over poussinen, pynt med persille og skiver af æbler og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.238 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her