2 spsk ribsgelé 
2 tsk klar honning 
1 lille fed hvidløg, presset 
1 tsk soyasauce 
2 tsk rødvinseddike 
1 dråbe tabasco 
salt og peber 
350 g poussin, istandgjort 
15 g smør 
1 tsk majsmel eller Maizena 
Pynt: persille og æble i skiver 
Kom ribsgelen i en lille skål og smelt den i 20-30 sek.på højste effekt. 
Tilsæt honning, hvidløg, soyasauce, eddike og tabasco. 
Forvarm et bruningsfad i 4 min. på højste effekt eller efter fabbrikantens brugsanvisning 
Kom smør i fadet og læg poussinen med brystsiden nedad. Kog i 1 ½ min. på højste effekt for at give farve. 
Vend den og kog i et min. på højste effekt. 
Hæld saucen over og kog under låg 5-6 min. på middel effekt, indtil kødsaften er klar. 
Læg puossinen på et opvarmet serveringsfad. 
Bland majsmelet med 2 tsk vand og kom jævningen i saucen. 
Kog i 30-45 sek. på højste effekt, til saucen jævner. 
Rør rundt 2 gange. Hæld saucen over poussinen, pynt med persille og skiver af æbler og server.