Logo

Poussiner med Noilly Prat-sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Poussiner
Lidt løvstilke
Salt
friskkværnet peber
1 dl Noily Prat vermouth
2 dl hønsebouillon
1 dl piskefløde
Meljævning
1 spsk smør

Kog poussinerne i en gryde med vand tilsat salt og et par kviste løvstilke i ca. 35 min.
Til saften fra lårene er klar og ikke rosa. Tag dem op.
Kom noily Prat og bouillon i en gryde og kog op.
Jævn let med meljævning og tilsæt fløde.
Kog ca. 7 min., smag til og pisk smørret i.
Fjern skindet fra poussinerne og skær kødet ud.
Servér det med sauce og løse ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rullesteg med persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GåsebryststegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Shepherds PieEn engelsk klassiker, som passer godt til denne årstid. Retten er også god til rester:...
• Rabarber-softiceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os