400 g  kyllingefilet
100 g  cashewnødder
1 fed hvidløg
1-2 chili friske røde chili
1 tsk  hakket, frisk ingefær
3 spsk  neutral olie
1 bundtforårsløg
3 spsk  tomatketchup
½ dl  hønsebouillon
3 spsk  fiskesauce (A taste of Thai)
1 tsk  sukker
 salt
Rist cashewnødderne i ovnen indtil de er gyldne. 
Kog risene som angivet på emballagen.
Skær kyllingefileten i tynde strimler. 
Hak hvidløg, chili og ingefær fint. 
Varm olien i en wok og rist hvidløg, chili, ingefær, og tilsæt derefter kyllingestrimlerne. 
Steg indtil kødet er gyldent.
Skær forårsløgene i skiver på skrå og tilsæt dem sammen med tomatketchup, bouillon og fiskesauce. 
Steg til kødet er gennemstegt, og smag til med sukker og salt. 
Vend de ristede nødder i retten, som serveres med kogte ris.