Logo

Kyllingefilet med cashewnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kyllingefilet
100 g cashewnødder
1 fed hvidløg
1-2 chili friske røde chili
1 tsk hakket, frisk ingefær
3 spsk neutral olie
1 bundtforårsløg
3 spsk tomatketchup
½ dl hønsebouillon
3 spsk fiskesauce (A taste of Thai)
1 tsk sukker
salt

Rist cashewnødderne i ovnen indtil de er gyldne.
Kog risene som angivet på emballagen.
Skær kyllingefileten i tynde strimler.
Hak hvidløg, chili og ingefær fint.
Varm olien i en wok og rist hvidløg, chili, ingefær, og tilsæt derefter kyllingestrimlerne.
Steg indtil kødet er gyldent.
Skær forårsløgene i skiver på skrå og tilsæt dem sammen med tomatketchup, bouillon og fiskesauce.
Steg til kødet er gennemstegt, og smag til med sukker og salt.
Vend de ristede nødder i retten, som serveres med kogte ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her