4 kyllingefileter uden skind 
2 spsk  herbes de Provence 
2 fed hvidløg 
2 løg 
1 squash 
1 grøn rød og gul peberfrugt (3 stk i alt) 
5 spsk  olivenolie 
1 dåse flåede tomater 
salt og peber 
2 spsk  hakket persille 
 
Gnid kyllingefileterne med herbes de Provence. Pil og hak løg og hvidløg. 
Skyl grønsagerne og skær squashen i tern. Halver peberfrugterne, fjern 
kernerne samt den hvide membran og stilkfæstnet og skær 
peberfrugterne i strimler. 
Opvarm 2 spsk  olie på en stor stegepande. 
Læg kyllingefileterne i og steg dem ca. 8 minutter. 
Vend dem og forsæt stegningen i yderlig 5 minutter, eller indtil de er 
gennemstegte. 
Tag dem af panden og hold dem varme. 
Hæld resten af olien på stegepanden. 
Kom løg, hvidløg, squash og peberfrugt i. 
Svits under omrøring i 10 minutter, eller indtil grønsagerne er bløde. 
Hæld de flåede tomater i og krydr med salt og peber. 
Læg låget på og lad det småkoge 10 minutter. 
Rør persille i og læg kyllingefileterne ovenpå. 
Læg låget på og lad det småkoge yderligere 5 minutter. 
Pynt eventuelt med basilikum og server retten. 
Forslag til tilbehør: Ris