Logo

Quinoaragout i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Quinoaragout i stegeso

1 kg auberginer

salt

4 skalotteløg

2 fed hvidløg

4 spsk olivenolie

400 g quinoa

1/8-¼ l grønsagsfond

1-2 spsk citronsaft

paprika, cayennepeber, stødte nelliker, friskmalet muskatnød, 2-3 tsk af hver

3 spsk frisk basilikum, hakket

½ spsk rosmarinnåle, hakkede

 

Skyl auberginerne, fjern stilkfæstet, og skær dem i 1-1,5 cm tykke skiver.

Drys salt på skiverne, anbring dem i en sigte, og lad dem trække i ca. 15-20 min.

Pil skalotteløg og hvidløg, hak dem fint og svits dem i olie i ca. 3-4 min.

Kom quinoa i den gennemvædede stegeso.

Rør grønsags­fond, skalotteløgs-hvidløgsblandingen, citronsaft og paprika i.

Giv retten ca. 45 min ved 200°C.

Skyl auberginerne godt, dup dem tørre, og skær dem i tern.

Kom dem ned til quinoaen sammen med krydderier og kryd­derurter efter halvdelen af braiseringstiden og bland det godt.

Server i lergryden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her