Logo

Rådyrryg med æbler og tranebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Rådyrryg
125 g bacon i tern
45 g svinefedt eller olie
2 kalvebouillon-terninger
2 1/2 dl cremefraiche 38% eller piskefløde
1 spsk hakket persille
50-70 g smør
1 kg gode madæbler
1 pose tyttebær
salt
peber

Spæk kødet med baconterninger, krydr med salt og peber og læg det i bradepanden.
Sæt ovnen på 200° og opvarm fedt eller olie og hæld det over kødet. Kom lidt bouillon ved.
Stegetid: ca. 15-20 min. pr.1/2 kg
Dryp kødet ofte under stegningen.
Vask æblerne og skær dem i både. Steg dem i smør.
Tyttebærrene steges ligeledes i smør og blandes med æblerne ved servering.
Skyen reduceres og tilsættes piskefløde eller cremefraiche og smages til. Drys persille over.
Rösti eller Hasselback kartofler passer fint til denne ret.

Udskæring:
Skær langs rygbenet og hold kniven ind mod benet.
Løsn kødet. Hold kniven en anelse skråt og skær den første skive. Fortsæt og hold kniven lidt mere skråt for hver gang. Vend ryggen og skær de to mørbrader af.
Skær dem i skiver.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede skinkeschnitzler med peber og ferskenglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rullesteg med fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GåsebryststegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Eksotisk frugtsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os