Logo

Råger, flødestegte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 – 6 unge råger
salt og peber
100 g røget bacon
30 g smør
3 dl piskefløde
1 dl suppe eller bouillon
2 – 3 spsk fintrevet rugbrød
 
Drys de istandgjorte råger med salt og peber.
Skær den røgede bacon i små terninger og rist dem gyldne i en stegegryde.
Kom smørret i og lad det blive gyldent.
Brun rågerne på alle sider i fedtstoffet.
Kom halvdelen af piskefløden i sammen med bouillonen.
Lad rågerne snurre ved jævn varme i 30 min.
Vend dem jævnligt, så de bliver ensartet stegt.
Tag dem op af gryden og hæld resten af fløden i sammen med det revne rugbrød – det jævner og giver farve.
Kog saucen igennem og smag den til.
Anret de stegte råger i et halvdybt fad og hæld flødesaucen over.
Kogte kartofler smager godt til sammen med en salat.
 

Tips: Rågerne kan fyldes med persille som kyllinger. 1 dl piskefløde kan erstattes af cremefraiche.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Friturestegte kinarejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pomelo med rejer og tournedos med tomat-bearnaisePå årets sidste dag serverer vi gerne lidt ekstra lækker mad. Med flere retter bliver...
• Mørbrad med appelsinskyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KvarktærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!