Logo

Rødbedepoulard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 poulard
2 rødbeder
3 dl tør hvidvin
1/2 l. kyllingefond (kogt af indmad, gump og vingespidser)
salt
peber
margarine (mælke- og soyafri)
Maizena

Kyllingerne parteres og indmad, gump og vingespidser kommes i en gryde med 1/2 l vand, hvor de får lov at simre - jo længere jo bedre.
Imens skrælles og rives rødbederne. Kyllingestykkerne brunes i en gryde og krydres med salt og peber. Vin og fond tilsættes og retten snurrer under låg i 20 min.
Kyllingestykkerne tages op og lægges i et fad i en varm ovn, mens rødbederne sauteres i margarine og overhældes med suppen. De koger ved pæn varme i 10 min. saucen blendes og smages til med salt og peber. Jævnes evt med Maizena.
Retten serveres med ovnbagte skivede kartofler i fad med timian og tør hvidvin.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tomat-slam-pamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kuru KöfteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Wok med oksekød og mango og chokoladekage med kaffemousseSprøde, lynstegte grønsager smager skønt og er nemme at tilberede. En cremet chokoladekage...
• Ymertrifli med brombærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os