Logo

Rødbedepoulard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 poulard
2 rødbeder
3 dl tør hvidvin
½ l. kyllingefond (kogt af indmad, gump og vingespidser)
salt
peber
margarine (mælke- og soyafri)
Maizena

Kyllingerne parteres og indmad, gump og vingespidser kommes i en gryde med ½ l vand, hvor de får lov at simre - jo længere jo bedre.
Imens skrælles og rives rødbederne. Kyllingestykkerne brunes i en gryde og krydres med salt og peber. Vin og fond tilsættes og retten snurrer under låg i 20 min.
Kyllingestykkerne tages op og lægges i et fad i en varm ovn, mens rødbederne sauteres i margarine og overhældes med suppen. De koger ved pæn varme i 10 min. saucen blendes og smages til med salt og peber. Jævnes evt med Maizena.
Retten serveres med ovnbagte skivede kartofler i fad med timian og tør hvidvin.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her