Logo

Rødbedesuppe med oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødbedesuppe med oksekød

 

En varm og dejligt mættende vintersuppe med en flot rød farve.

Arbejdstid: 20 min Kogetid: 45 min. Fryseegnet. 4 personer

 

#

400 g skært oksekød

2 løg

2 spsk olie

500 g rødbeder

2 persillerødder eller ¼ knoldselleri

2 fed hvidløg

1 lille dåse konc. tomatpuré (70 g)

1-2 tsk paprika

5 kviste timian

2 liter hønse- eller grønsagsbouillon

1 lille bundt persille

1-2 spsk æbleeddike

salt og peber

1-2 dl syrnet fløde 9%

Tilbehør: brød

*

 

Skær kødet i terninger.

Pil løget og hak det.

Brun kød og løg i en stor gryde med olie.

Skræl rødbeder og persillerødder eller selleri og skær dem i små terninger.

Bland grønsager og knust hvidløg med kødet i gryden og svits dem med et par min.

Tilsæt tomatpuré, paprika, timian og bouillon.

Lad suppen simre i 45 min.

Skyl og hak persillen.

Smag suppen til med æbleeddike, salt, peber og server den i varme skåle eller dybe tallerkener med et par skefulde syrnet fløde og finthakket persille på toppen.

Giv brød til.

 

Rødbedesuppe med oksekød

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.027 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her