Logo

Rødfisk med grønne urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Suppeurter som porrer, gulerødder, selleri og persillerod er kulinariske topscorere - ikke kun på mørke vinterdage

Suppeurter som porrer, gulerødder, selleri og persillerod er kulinariske topscorere - ikke kun på mørke vinterdage

 

3-4 stilke dild, fint klippet

2 rødfiskefileter (a 150 g)

salt og peber

1 bakke suppeurter

½ citron (økologisk)

olivenolie

kartofler, kogte

 

Rødfiskefileter drysses med salt og peber og vendes i dild.

Suppeurter gøres i stand.

Grønsagerne skæres i fine strimler og lægges i en dampkurv.

Krydr med salt og peber og læg fiskefileterne oven på grønsagerne.

Citron skæres i skiver og lægges omkring fisken.

Damp det hele under låg i 7 minutter i en gryde med kogende vand.

Dryp lidt olie over før serveringen.

Kogte kartofler passer til.

--

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?