Logo

Rødfisk i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g filet af rødfisk
200 g porre
100 g persillerod
125 g gulerødder

Grøntsagerne skæres i meget tynde strimler
Lægges i et smurt ovnfast fad
Drysses med salt og peber
Smørklatter fordeles over grønsagerne
Fadet dækkes med alufolie
Sættes i ovnen ca. 10 min. ved 200ºC
Fisken skæres i strimler ca. 2-3 cm brede
Drysses med salt og peber- lægges ovenpå grønsagerne
Smørklatter fordeles over fisken
Fadet dækkes til og stilles igen i ovnen i ca. 15-20 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bosnisk lammekødsret - KapmaKapma er en spændende ret med lammekød, der stammer fra Balkan. Retten serveres med...
• Makaroni på pandenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chettinad peberkyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Aspargessuppe, Mørbradbøffer og ÆggelikørsnitterAspargessuppe med sprødstegt karrykylling, Mørbradbøffer med rabarber og kagen til alle de...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!