Logo

Rødfisk i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g filet af rødfisk
200 g porre
100 g persillerod
125 g gulerødder

Grøntsagerne skæres i meget tynde strimler
Lægges i et smurt ovnfast fad
Drysses med salt og peber
Smørklatter fordeles over grønsagerne
Fadet dækkes med alufolie
Sættes i ovnen ca. 10 min. ved 200ºC
Fisken skæres i strimler ca. 2-3 cm brede
Drysses med salt og peber- lægges ovenpå grønsagerne
Smørklatter fordeles over fisken
Fadet dækkes til og stilles igen i ovnen i ca. 15-20 min.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gratineret lammekølleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rissalat med grønsagerEn skøn salat som også kan tilberedes med rester af kogte ris eller grønsager
• GrønsagsbiksemadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Den skønneste julekonfektHer er hjemmelavet konfekt til store og små, og det meste af det er nemt at lave, så...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os