Logo

Rødfisk i folie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 rødfisk i fileter
1 spsk olie
1/2 tsk hvid peber
Løvstikke
Timian
250 g champignon
4 skalotteløg
Citronskiver
Persille

Et kraftigt stykke folie pensles med olie
Drys hvid peber, salt og tørret eller frisk timian og løvstikke på
Læg 1 filet på folien
Fisken pensles med lidt olie
Drys timian, salt og peber på fisken
Læg champignon, løg og rejer på fisken
Luk pakken godt til.
Sættes i ovnen ca. 35 min. ved 180ºC.
Pakken åbnes og pyntes med citron og persille
Server med flûtes, kartofler eller salat.
En smule hvidvin kan evt. hældes i pakken inden den sættes i ovnen
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indonesisk svinemørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegeben i kålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalveroulader med broccoliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GrapesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!