Logo

Rødfisk grillet i folie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rødfisk grillet i folie

En lækkerbisken til de kaloriebevidste. Den fedtfattige fiskefilet bliver dejlig velsmagende og saftig i folien

 

4 rødfiskefilet à 150 g.

(oliven)olie

salt, peber og citronsaft.

4 stilk basilikum

4 stilk persille

20 cherrytomater

20 grønne oliven

*

A. 4 stykker alufolie (a 40 x 40 cm) smøres med olie.

På hvert stykke lægges 1 rødfiskefilet.

Fisken krydres med salt, peber og citronsaft.

B. 1 stilk basilikum og 1 stilk persille lægges på fisken.

5 cherrytomater og 5 grønne oliven lægges på hver filet.

C. Luk alufolien, så der bliver 4 små pakker.

Grill dem på den middelvarme grill i 8-9 minutter uden at vende dem.

Pr. portion: 29 g protein, 12 g fedt. 3 g kulh. = 240 kcal – 1008 kJ
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.364 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sukkersaltet torsk med olivenbraiseret gulerod og pastinakEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klipfisk med AïoliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TorskesympfoniEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnød/Ahorn gelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os