Logo

Røde sprøde kyllingelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
10 kyllingelår
30 g margarine
2 fed hvidløg
1 tsk paprika
1 tsk salt
2 spsk hakket timian
1 dl rasp
½ dl sesamfrø
 
Smelt margarinen og tilsæt den pressede hvidløg, paprika, salt og timian. Med denne blanding pensles kyllingelårene, som derpå vendes i en blanding af rasp og sesamfrø.
Kyllingelårene lægges i bradepande og steger i ovn ved 200ºC i 40 min.
Serveres med flødekartofler.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her