Logo

Rødmende makrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødmende makrel

salt og peber

1 ds flåede tomater

2 spsk cremefraiche

1 løg i skiver

1 tsk reven citronskal

2 bdt klippet dild

3-4 spsk smør eller margarine

Tilbehør: kogte kartofler, salat

*

Rens og filér makrellerne og tryk dem godt af i køkkenrulle.

Læg dem med skindsiden nedad i smurt, ildfast fad og drys med salt og peber.

Rør tomaterne sammen med cremefraiche, løg og citronskal og tilsæt ca. halvdelen af dilden.

Bred det over fisken og dryp med det smeltede fedtstof.

Stil fadet i en 250°C varm ovn i 20-25 minutter.

Drys ved serveringen med resten af dilden - og server kogte kartofler og salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?