Logo

Rødspætte, grillet i folie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Du kan altid være sikker på et godt resultat, når du griller fisk i folie.

Du kan altid være sikker på et godt resultat, når du griller fisk i folie.

 

4 hele rødspætter á 200-300 g

6 stilke frisk rosmarin

(oliven)olie

nye kartofler

grøn salat

2 æbler

*

Tænd grillen.

Skyl fiskene, og tør dem godt.

Smør dem med olie, drys med friskhakket rosmarin og krydr med salt og peber.

Læg dem i en dobbeltrist, og grill dem 5 min. på hver side.

Læg evt. låget over grillen, og lad håndtaget på dobbeltristen stikke ud, så det ikke bliver varmt.

Server med nye kartofler og grøn salat med fintsnittet æble.

Tips: Anden egnet fisk: Skrubbe, ising, rødtunge
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1297412-07-2020 12:37:41 Søren Pedersen
God sommer mad ved grillen.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her