Logo

Rødspætte, grillet i folie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Du kan altid være sikker på et godt resultat, når du griller fisk i folie.

Du kan altid være sikker på et godt resultat, når du griller fisk i folie.

 

4 hele rødspætter á 200-300 g

6 stilke frisk rosmarin

(oliven)olie

nye kartofler

grøn salat

2 æbler

*

Tænd grillen.

Skyl fiskene, og tør dem godt.

Smør dem med olie, drys med friskhakket rosmarin og krydr med salt og peber.

Læg dem i en dobbeltrist, og grill dem 5 min. på hver side.

Læg evt. låget over grillen, og lad håndtaget på dobbeltristen stikke ud, så det ikke bliver varmt.

Server med nye kartofler og grøn salat med fintsnittet æble.

Tips: Anden egnet fisk: Skrubbe, ising, rødtunge
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svineskank med rodurterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krokodille tournedosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varmrøget økologisk ørred med rosin-kompotHør fiskene synge - eller er det englene - så lækkert at 2 gange om ugen er som himmerige....
• Varm grapefrugtdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1297412-07-2020 12:37:41 Søren Pedersen
God sommer mad ved grillen.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!