Logo

Rødspættefilet i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 rødspættefileter
2 bundter forårsløg
2 rødløg
1 stor bundt bredbladet persille
3-4 grønsags bouillon terninger 
løse ris
 
Kog en ½-1 liter vand og opløs bouillon terningerne i.
Hæld bouillongen i et fad.
Vask og pluk persillen.
Skær rødløgene i ½ ringe, kom løg og persille på rødspættefileten, rul den sammen og læg det ned i fadet.
Vask og skær derefter forårsløgne i ringe og kom ned i fadet.
Fadet stilles midt i ovnen, som sættes på 200°C og tændes når du sætter ris over, og retten er færdig, når risene er færdige...
Dette er både yderst delikat og fedtfattigt på samme tid.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her