Logo

Rødspættefilet i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 rødspættefileter
2 bundter forårsløg
2 rødløg
1 stor bundt bredbladet persille
3-4 grønsags bouillon terninger 
løse ris
 
Kog en 1/2-1 liter vand og opløs bouillon terningerne i.
Hæld bouillongen i et fad.
Vask og pluk persillen.
Skær rødløgene i 1/2 ringe, kom løg og persille på rødspættefileten, rul den sammen og læg det ned i fadet.
Vask og skær derefter forårsløgne i ringe og kom ned i fadet.
Fadet stilles midt i ovnen, som sættes på 200°C og tændes når du sætter ris over, og retten er færdig, når risene er færdige...
Dette er både yderst delikat og fedtfattigt på samme tid.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.188 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Baconruller med rødvinssauceSpændende ret hvor baconruller også indeholder pebberfrugt. Hertil en nem rødsvinssauce og...
• Lammekølle med rødbedetzatziki og Italiensk dessertkage med mandlerLammekød og tzatziki er altid godt sammen – specielt også når det er rødbedetzatziki og...
• Braiseret pighvarPighvar er en yndet spisefisk med hvid, fast kød. I denne opskrift braiseres pighvaren....
• Ananas med marengsEnkel og meget let dessert som kan stå klar inden du skal servere
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os