Logo

Rødspættefilet, ovnstegt med persillecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

helt vild let at lave og lækkert når fisken serveres med friske citronskiver og nye kartofler ...

250 g rødspættefileter, panerede og ovnklare

1 dl cremefraiche
1 rødløg, hakket
1 bdt persille, hakket
salt og peber

1 citron

250 g nye kartofler

*

Forvarm ovnen til 200°C

Rødspættefileterne kan tilberedes fra frossen stand.

Placer rødspætterne på bagepapir på en bageplade og bag i ovnen ved 200°C i 20-25 min.

Persillecreme:
Bland cremefraiche med hakket rødløg og hakket persille og smag til med salt og peber.

Server fisken med friske citronskiver og nye kartofler.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?