Logo

Rødspættefilet svøbt i bacon med friske asparges på bund af majroer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødspættefilleterne bliver til en slags fiskepakker da de rulles omkring grønne asparges. Baconstykkerne bliver herefter snoet omkring rødspætterne.Serveres gerne med ovnbagte kartofler og grøn salat.

 

600 g rødspættefilet
1 bundt asparges
1 pk.bacon
2 majroer
1 peberfrugter (rød,gul,og orange)
1 skalotteløg
salt
peber
olie/smør

Rødspættefilet:
Skyl aspargesene, skær det nederste stykke væk (ca. 8-10 cm) og skær dem i stykker passende til bredden på fileterne. Brug helst grønne asparges. Rul 3-5 asgarges stykker ind i hver filet og sno et stykke bacon om hver rulle. Krydre med lidt salt og peber og steg dem i olie på en varm pande indtil baconet bliver gyldnet på alle sider.

Bund af majroer:
Skær majroer og peberfrugt i strimler, 2 asparges i skrå stykker og hak løget. Det hele svitses i lidt olie i en gryde i 2-3 min. og krydres med salt og peber.

Server retten med ovnbagte kartofler og/eller en grøn salat

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.004 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?