Logo

Rødspættefilet Milano

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rødspættefilet Milano

600 g rødspættefileter

hvedemel

salt og peber

1 løg

2 syrlige æbler

2-3 tomater

2 spsk smør eller margarine

finklippet persille

Tilbehør: Pilaf-ris - se Tillæg - eller kogte kartofler

*

Vend fiskeflleterne i hvedemel, der er blandet med salt og peber, og læg dem i et enkelt lag i smurt, ildfast fad.

Hak løg, skrællede æbler og tomater groft og fordel det over fisken.

Dryp med smeltet fedtstof og læg alufolie over fadet.

Stil det ind i en 225°C varm ovn i 30-35 minutter.

Drys ved serveringen med persille og server pilaf-ris eller kogte kartofler til.

 

Madopskrift billede

Æbler og løg er klar ... 

Når du har lavet denne skønne rødspætte ret, så tag et par billeder og send til os. Tak.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt flæsk med spidskål og persilleSprødstegt flæsk og stuvet spidskål dansk mad, når det er bedst! Udvid evt. stuvningen med...
• Kanin i esdragonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinemørbrad i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sød grapefrugtsalat med yoghurtflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os