Logo

Rødspættefileter med linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødspættefileter med linser

 

Fiskefilet'erne er rullet med oliventapenade, som går godt i spænd med "saucen" af porrer og linser. Det hele laves i en gryde - server en skive groft brød til.

Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 porrer

1 fed hvidløg

1 tsk olie

150 røde linser (2 dl)

3-4 kviste frisk timian

4 dl grønsagsbouillon

250 g rødspættefileter

1 spsk oliventapenade

salt og peber

*

 

Rens porrerne, og skær dem i tynde ringe.

Skyl dem grundigt i koldt vand, og lad dem dyppe godt af.

Pil hvidløgsfeddet og hak det fint.

Santer porrer og hvidløg bløde og blanke i en dyb pande eller bredbundet gryde med olie.

Skyl linserne grundigt i koldt vand og dryp dem af i en sigte.

Skyl også timiankvistene grundigt.

Vend linser og timian i grønsagerne og krydr med salt og peber.

Hæld bouillon ved, og giv det et opkog.

Skru ned for varmen, og lad det simre 5 min.

Pensl rødspættefileterne med tapenade, og rul dem sammen.

Drys dem med salt og peber, og læg dem på linserne.

Lad retten simre under låg ca. 5 min.

Server straks.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her