Fiskefilet'erne er rullet med oliventapenade, som går godt i
spænd med "saucen" af porrer og linser. Det hele laves i en gryde - server en skive groft brød til.
Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen.
#
2 porrer
1 fed hvidløg
1 tsk olie
150 røde linser (2 dl)
3-4 kviste frisk timian
4 dl grønsagsbouillon
250 g rødspættefileter
1 spsk oliventapenade
salt og peber
*
Rens porrerne, og skær dem i tynde ringe.
Skyl dem grundigt i koldt vand, og lad dem dyppe godt af.
Pil hvidløgsfeddet og hak det fint.
Santer porrer og hvidløg bløde og blanke i en dyb pande
eller bredbundet gryde med olie.
Skyl linserne grundigt i koldt vand og dryp dem af i en
sigte.
Skyl også timiankvistene grundigt.
Vend linser og timian i grønsagerne og krydr med salt og
peber.
Hæld bouillon ved, og giv det et opkog.
Skru ned for varmen, og lad det simre 5 min.
Pensl rødspættefileterne med tapenade, og rul dem sammen.
Drys dem med salt og peber, og læg dem på linserne.
Lad retten simre under låg ca. 5 min.
Server straks.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin