Logo

Rødtungen lige midt i anissen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fisken smager helt vildt og skønt og flot anrettet så er det som at være på en fin restaurant, og her kan du have sutsko på.

4 rødtungefileter
2 dl halvtør hvidvin
1 stk appelsin
Sauce:
2 skalotteløg
1 tsk anisfrø
30 g usaltet smør
2 dl halvtør hvidvin
2 cl pernod
1 dl piskefløde fra Thise eller Naturmælk

½ spsk hvedemel

 

A. Rul fileterne som en rose.

Smør en ildfast skål og læg filetroserne deri.

Tilsæt vin og appelsinsaft.

Bag filetrosen i ovnen i 20 min. ved 180°C.

B. Sauce: Hak skalotteløgene fint.

Svits løgene og anisfrøene i halvdelen af smørret.

Tilsæt hvidvin og pernod og lad alkoholen dampe væk.

Tilsæt fløden samt resten af smørret blandet med lidt hvedemel og rør grundigt i saucen.

Lad saucen koge i 3 min.

Servér de bagte filetroser med saucen.

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 810 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Barbecuemarinerede kinarejer på grillLækre kinarejser, der sættes på grillspyd og marineres i et døgn. Spydene kan både grilles...
• Lammeryg eller lammekamLækker, nordisk inspireret opskrift med velsmagende lammeryg. Kødets gode smag, suppleres...
• Brunkål med honningglaseret bayonneskinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananasfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!