Logo

Rødvins kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3-4 stk kyllingebryst
peber blanding, salt, oregano
1-2 fed hvidløg
1 ds hakkede flåede tomater
klar bouillon
1-2 dl rødvin
jasmin ris
flúte
 
Brun kyllinge stykkerne og krydder efter smag.
Tilsæt hakket hvidløg flåed tomater bouillon og rødvin.
Lad det små koge i ca. 1-1 ½ time.
Saucen jævnes en lille smule og serveres med jasmin ris og flúte. 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?