Logo

Rødvinsmarineret Strudsefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g strudsefilet
1 løg
krydderurter efter smag
4 dl rødvin
1 gulerod

Kødet marineres i rødvinen tilsat krydderier, løg og gulerod i ca 4 timer.
Kødet lægges i et ovnfast fad med lidt af marinaden og steges ved 180ºC. til stege-termoeteret viser 57ºC. (centrumtemp.)
Hviler tildækket i ca 15 min.
Resten af marinaden koges til gulerødder og løg er møre.
Jævnes med Maizena udrørt i vand og smages til med salt og peber
Serveres med salat og kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pastagratin med tunEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt oksemørbrad med abrikoserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pølser med kartoffelmos i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta med bøgebladssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!