Logo

Rødvinsmarineret Strudsefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g strudsefilet
1 løg
krydderurter efter smag
4 dl rødvin
1 gulerod

Kødet marineres i rødvinen tilsat krydderier, løg og gulerod i ca 4 timer.
Kødet lægges i et ovnfast fad med lidt af marinaden og steges ved 180ºC. til stege-termoeteret viser 57ºC. (centrumtemp.)
Hviler tildækket i ca 15 min.
Resten af marinaden koges til gulerødder og løg er møre.
Jævnes med Maizena udrørt i vand og smages til med salt og peber
Serveres med salat og kartofler.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?