Logo

Rødvinsmarineret svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Marinade:
2 dl olivenolie
2 dl soya (ægte)
3 fed knust hvidløg
1 spsk engelsk sauce
4 dråber tabasco
10 cl rødvin
2 afpudsede svinemørbrad
 
Bland ingredienserne til marinaden i en stor frysepose, ryst den godt og kom mørbraderne i.
Ryst/vend dem ca. hvert 15 min. i ca 2 timer.
Sæt dem i en forvarmet ovn 225ºC i 15 min, eller på en god varm grill 10 cm fra varmen, vend dem ¼ omgang hver 5 min.
Pak dem i folie i ca 5 min.
Serveres med bagt kartoffel eller kold kartoffelsalat, men ALTID med baqettes og frisk salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blækspruttesalat - glutenfriBlækspruttens smag fremhæves på smukkeste måde af den garniture, der udgøres af chili,...
• Lun kyllingesalat med pitabrød og karrydressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bønnegryde med risEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinris 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!