Logo

Rødvinsmarineret vildand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 gråænder
3-5 æbler
 
Marinade:
Rødvin
Vand
½ dl olie
1 tsk knust enebær
2 hakkede løg
Salt / peber
¼ tsk stødt nellike
Smør / margarine
 
Sauce:
Ca. 5 dl stegesky
Meljævning
Sukker
Fløde
 
Læg ænderne i ⅔ rødvin og ⅓ vand, til de er dækket.
Kom olie og krydderier i marinaden og lad ænderne stå i den, køligt og
under pres, i ca. 24 timer.
Tør ænderne, inden de brunes på alle sider.
Brug den siede marinade som væde under stegningen.
Steg under tæt låg og vend ænderne én gang.
Stegetid ca. 1-1 ½ time. Jævn skyen og smag til med lidt sukker.
Del hver and i 4 eller 6 stykker.
Garnér med stegte æbler.
Fjern kernehus og prik æblerne med en gaffel.
Fyld dem med 1-2 tsk ribsgelé og stil dem i et ovnfast fad.

Pensl æblerne med smeltet smør og steg dem 20 min., evt. sammen med
ænderne.
Serveres med hvide og / eller brunede kartofler og en grøn salat.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.308 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?