Logo

Rødvinsmarineret vildand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 gråænder
3-5 æbler
 
Marinade:
Rødvin
Vand
1/2 dl olie
1 tsk knust enebær
2 hakkede løg
Salt / peber
1/4 tsk stødt nellike
Smør / margarine
 
Sauce:
Ca. 5 dl stegesky
Meljævning
Sukker
Fløde
 
Læg ænderne i 2/3 rødvin og 1/3 vand, til de er dækket.
Kom olie og krydderier i marinaden og lad ænderne stå i den, køligt og
under pres, i ca. 24 timer.
Tør ænderne, inden de brunes på alle sider.
Brug den siede marinade som væde under stegningen.
Steg under tæt låg og vend ænderne én gang.
Stegetid ca. 1-1 1/2 time. Jævn skyen og smag til med lidt sukker.
Del hver and i 4 eller 6 stykker.
Garnér med stegte æbler.
Fjern kernehus og prik æblerne med en gaffel.
Fyld dem med 1-2 tsk ribsgelé og stil dem i et ovnfast fad.

Pensl æblerne med smeltet smør og steg dem 20 min., evt. sammen med
ænderne.
Serveres med hvide og / eller brunede kartofler og en grøn salat.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Penne med pestocreme og tomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags vildand m/flødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg og rosmarinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Parfaitis med pecannødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os