Logo

Røgede kalkunroser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skalotteløg
4 spsk olivenolie
1 tsk ingefær, friskrevet
4 tomater
160 g rucolasalat
1 spsk rødvinseddike
1 tsk Dijon sennep
1 hoved krølsalat
1 håndfuld brøndkarse
400 g kogt røget kalkunbryst i skiver

Læg 2-3 tynde skiver røget kalkunbryst halvt over hinanden og rul kødet samme.
Form kødet som et rosenhoved ved at løsne de yderste skiver.
Rør olie sammen med eddike, ingefær, sennep, salt peber, og finthakket skalotteløg.
Skær tomaterne i både.
Hæld dressingen over salaten.
Rør godt og anret kalkunroserne på salaten sammen med brøndkarse og tomater.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her