Logo

Røget ørred med æble-sellerisalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 fileter af røget ørred, uden skind og ben
4 spsk cremefraiche 38 %
2 spsk yoghurt
1 tsk korianderfrø, knuste
1/2 tsk Dijonsennep
1 Cox Orange-æble
tilsv. mængde knoldselleri
dild til pynt

Gør æble og selleri i stand og snit det i papirtynde skiver. Bland cremefraiche og yoghurt, samt krydderier og sennep og vend æble og selleri med dressingen. Lad salaten trække koldt mindst 15 min., gerne længere. Anret salaten som et pænt lille "æg" ved siden af 1 ørredfilet på portionstallerkner, og pynt med dild
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.072 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tortilla med lynstegt fiskPrøv at fylde lune tortillas med frisk fisk, stegte grønsager og salat
• Kylling med basilikumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ørred med porrepuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble pizzaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os