Logo

Rømer gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g oksesmåkød
1 dåse/pose cocktailpølser
1 glas perleløg
1 pk bacon
Kulør
salt og peber
Margarine til stegning
Hvedemel til jævning

Oksekødet brunes i en gryde.
Cocktailpølserne brunes på en pande (er de fra dåse dryppes de af først), og lægges til side.
Panden koges af og skyen hældes over oksekødet.
Vandet fra perleløgene hældes fra og smides ud, løgene brunes på en pande, løgene ligges til side, panden koges af og det hældes over oksekødet.
Gryden med oksekød og "afkog" bringes i kog.
Bacon steges på pande, ligges til side panden koges og hældes over oksekødet.
Når oksekødet er mørt, kommes cocktailpølser og løg i, koges op og jævnes med meljævning.
Kom lidt kulør i.
Ved servering lægges bacon stykker oven på gryderetten.
Serveres med løse ris og/eller pomme frites.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her