Logo

Røget hornfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Selvom hornfisk er en mager fisk, er den god at varmeryge i en af de
små røgeovne.

Før rygningen skal den, som alle andre fisk, saltes godt.
Skær fisken i stykker som passer til ovnen.
Hæld godt med groft salt over og lad dem stå nogle timer.
Skyl stykkerne og tør dem af med et stykke køkkenrulle.
Læg dem i rygeovnen og ryg dem ca. 20 minutter.
Du må forsøge dig lidt frem.
Da fisken er mager, skal den ikke have for meget varme.
Det bliver den ekstra tør af.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.931 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KikærtecurryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Torskefilet, urtebagt med grønne bønner i tomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling i rød thaikarryPrøv den danske klassiker, kylling i karry, med thai-karrypasta i stedet for alm. karry,...
• Is med brombærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os