Logo

Røget hellefiskstjerne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g røget hellefisk, skiveskåret
125 g hellefiskfilet
1 ½ dl piskefløde
2 æggehvider
salt
friskmalet hvid peber
sukkerærter
friske dildkviste

Dildsauce:
3 dl fiskesuppe
1 ½ dl piskefløde
1-2 spsk friskhakket dild
50 g smør
15 g hvedemel
salt
peber

Blend 125 g røget hellefisk, hellefiskfilet og æggehvider. Bland fløde i. Krydres med salt og peber. Beklæd portionsforme med de resterende røgede hellefiskskiver og fyld fiskeblandingen i. Bages i vandbad i ca. 25 min. ved 170 º.

Sauce:
Fiskesuppe og flødeskum bringes i kog på en pande. Skrù ned for varmen. Jævn med en smørbolle (smør, hvedemel) og lad det simre i nogle få minutter. Tilsæt hakket dild og smag til.

Vend portionsformene ud på tallerkner, hæld saucen uden om og arranger sukkerærterne i stjernemønster.
Pynt med friske dildkviste.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.473 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her