Logo

Røget hellefisk tærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 store butterdejs plader

Fyld:
200 g røget hellefisk
1 ½ dl piskefløde
2 dl cremefraiche
1 dl finthakket dild og purløg
3 spsk reven peberrod
salt
peber

Pynt:
500 g røget hellefisk
150 g rejer
60 g kaviar
agurk
citron

Butterdejs pladerne lægges sammen og rulles ud. Stik dem ud med en glasskål (ca. 20 cm i diameter). Bag dem ved 200 º i 15 - 20 min.

Fyld:
Hak hellefisken fint, pisk fløden. Bland hellefisken, fløden, creme fraichen og krydderurterne sammen. Smag til med peberrod, salt og peber.

Læg butterdejs bunden på et fad og fordel fyldet herpå. Skær hellefisken i brede strimler og rul dem sammen til små roser og sæt dem på tærten, pynt med rejer, kaviar, agurk og citron.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 883 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?