Logo

Røget hellefisk og risotto med citrongræs.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g smør
300 g finthakket løg
4 fed knuste hvidløg
25 g frisk finthakket ingefær
3 stilke citrongræs
400 g risotto ris
2 dl hvidvin
1 lime
1 citron
1 l. fiskebouillon
Salt
Peber friskkværnet
500 g røget hellefisk i strimler
250 g frosne grønne muslinger
1 bdt bredbladet persille

Pil det yderste lag af citrongræsset og skær stilkene i 3 cm lange stykker på skrå.

Varm smørret i en tykbundet gryde og sauter løg, hvidløg, ingefær og citrongræs i ca. 5 minutter, det må ikke brune, vend risene i, så de bliver blanke, og tilsæt vinen.

Lad det simre under omrøring til vinen er forsvundet, tilsæt fint revet lime- og citronskal, samt saften fra lime og citron, spæd herefter til med den varme fiskebouillon, lidt ad gangen, og lad risene simre under omrøring i ca. 20 minutter, til risene er møre og cremede og næsten har opsuget alt væden, vend den strimlede røgede hellefisk og de grønne muslinger i risene, og lad fisken simre med et par minutter, til alt er gennemvarm. Drys med den grofthakkede persille og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her