Logo

Røget hellefisk med tomatpasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g røget hellefisk
1,25 dl mælk
400 g tomater fra dåse
100 g gulerod
4 spsk olivenolie
100 g løg i skiver
150 g bønnespirer
1 ½ tsk soya sauce
1 tsk sesamolie
1 spsk ristet sesamfrø

Kom fisken i en gryde med mælken og lidt ekstra vand så fisken er dækket, og pocher fisken i 3 - 5 minutter, eller til fisken er mør.

Skylles herefter under koldt vand for at køle fisken ned og fjerne mælkeskummet, bryd fisken i store stykker og fjern evt. skind og ben, sættes til side.

Kog pastaen al dénte i en stor gryde med kogende vand og lidt salt, skær guleroden i tynde skiver, varm olivenolien i en stor stegepande og steg gulerødder og løg til de er sprøde, kom bønnespirer og soya saucen samt sesamolien i, smages til med salt og peber.

Kom pastaen i gryden sammen med de ristede sesamfrø, fisken og lidt olie, vend det let og server straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brændende HavkærlighedEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold roastbeef med citronsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• UrtefrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilleis med chokoladestykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!