Logo

Røget hellefisk med pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg friske rensede muslinger
2 dl tør hvidvin
200 g finthakket skalotteløg
2 persillekviste
2 dl fløde
400 g røget hellefisk i store tern
100 g frisk revet parmesanost
400 g spaghetti
100 g sprødstegt bacon
4 spsk olivenolie

Kog vand i en tykbundet gryde tilsat lidt salt, kog pastaen til den er al dente, kom pastaen op i en sigte, afdryp pastaen godt og kom den tilbage i gryden, vend olivenolien samt bacon i tern i pastaen.

Hæld hvidvinen i en tykbundet gryde sammen med de hakkede skalotteløg og persillekvistene, kog det hurtigt op, kom de rensede muslinger i gryden, lad dem dampe med under låg i 5 - 7 minutter eller til de har åbnet sig, dem der ikke åbner sig skal smides væk.

Kom det hele i en sigte, og hæld fonden tilbage i gryden, tilsæt fløden og kog saucen igennem, tag muslingerne ud af skallerne, og kom dem i saucen sammen med den røgede hellefisk, lad det varme et par minutter. Gem 8 stk muslinger i skallen til pynt.

Kom den kogte pasta med bacontern over i 4 dybe tallerkner, og hæld saucen over, pynt med den revne parmesanost og muslinger i skal.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her